Vergoeding & tarieven

Bij de plastisch chirurg
Intake op het diastase spreekuur kosteloos
-
Correctie rectus diastase, via volledige buikwandcorrectie € 6.600,-
Correctie rectus diastase, via fleur-de-lis buikwandcorrectie € 7.300,-
Correctie rectus diastase, via rondom buikwandcorrectie € 11.400,-
-
Liposuctie, als aanvulling op de operatie € 600-**

* Wel wordt het eigen risico van uw zorgverzekering aangesproken indien u met huisartsverwijzing komt

** Vanaf prijs, dit is afhankelijk van het aantal behandelzones

 

Het eerste consult is kosteloos. Indien er het advies volgt tot operatieve correctie van de diastase, dan dient u in alle gevallen de ingreep zelf te betalen. In het verleden is het een politieke beslissing geweest om dit type ingrepen uit het verzekeringspakket te halen. De afgelopen jaren hebben wij veel energie gestoken in aanvragen bij de verzekeraar, echter zonder resultaat. Wij doen derhalve geen aanvragen meer tot vergoeding bij de verzekeraar.

Fysiotherapie
Voorbereiding op operatie 2-4 keer Afhankelijk van verzekering*
Revalidatie na operatie 6-9 keer Afhankelijk van verzekering*

* Fysiotherapie behandelingen vallen niet binnen het basispakket van uw verzekering, maar kunnen wel vergoed worden vanuit een aanvullend pakket. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden of overleg met uw verzekeraar over het bedrag en het aantal behandelingen dat wordt vergoed.

Indien de behandeling niet vergoed wordt door uw verzekeraar, dan kunt u ervoor kiezen de behandeling zelf te betalen. Vanzelfsprekend krijgt u dan eerst een opgaaf van kosten van de fysiotherapeut bij u in de buurt. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent.Maak een afspraak